Onze Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in Elektra, Zonnepanelen en Loodgieters werken. Wij bieden totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende installaties voor de particuliere en zakelijke markt. Het installeren, en onze producten sluiten naadloos aan bij uw wensen. Onze ruime ervaring en kennis werken voor U.

Jansen Elektrotechniek plaatst o.a. meterkasten, verlichting, ketels, radiatoren, sanitair, thermostaten, kranen, door- en afvoer voor rookgas en elementen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Een zorgvuldige keuze aan schakelmateriaal, inbouwdozen, leidingen, draad, kabel, koppelingen en hulpstukken maken uw installatie compleet.

Voor het vernieuwen, aanpassen en installeren van elektra en leidingwerk in uw keuken is Jansen Elektrotechniek de ideale partner. Vakkundige installatie en een uitstekende service voorkomt een heleboel ergernis!

Als uw verwarmingstoestel aan vervanging toe is kunt u bij ons terecht om deze deskundig te laten vervangen. Wij plaatsen de meest voorkomende merken cv/combiketels. Wij komen van te voren eerst bij u langs om samen met u de situatie en uw wensen door te nemen.

Jansen Elektrotechniek is ook het juiste adres voor het laten plaatsen van uw badkamer. In samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers leveren en plaatsen wij vrijwel alle sanitaire voorzieningen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door het geen Jansen Elektrotechniek te bieden heeft.