Onze Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in Elektra en Zonnepanelen. Wij bieden totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende installaties voor de particuliere en zakelijke markt. Het installeren, en onze producten sluiten naadloos aan bij uw wensen. Onze ruime ervaring en kennis werken voor U.

Jansen Elektrotechniek plaatst o.a. meterkasten, verlichting. Wij kunnen u voorzien van alle elektrische installaties die u nodig heeft in u woning of bedrijfspand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Een zorgvuldige keuze aan schakelmateriaal, inbouwdozen, leidingen, draad, kabel, koppelingen en hulpstukken maken uw installatie compleet.

Voor het vernieuwen, aanpassen en installeren van elektra en leidingwerk in uw keuken is Jansen Elektrotechniek de ideale partner. Vakkundige installatie en een uitstekende service voorkomt een heleboel ergernis!

Wij plaatsen dagelijks zonnepanelen in heel provincie Groningen en Drenthe.
Onze adviseurs helpen u het beste uit uw dak te halen met zonne-energie. Maximaal profiteren van (eigen) groene stroom is het doel. Zo bespaart u het meest op uw energierekening.

Uw stroomverbruik is belangrijk bij het bepalen van het aantal panelen op uw dak. Kijk dus eens goed naar de energierekening en het daarop vermeldde stroomverbruik, maar denk ook alvast na over uw stroomverbruik in de toekomst.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar zonnepanelen@elektrotechniek-jansen.nl
Wij komen graag bij u thuis langs om dit met u te bespreken.

Jansen Elektrotechniek is ook het juiste adres voor het laten plaatsen van uw badkamer. In samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers leveren en plaatsen wij vrijwel alle sanitaire voorzieningen.
Dit in samenwerking met een vaste installatiebedrijf kunnen wij al u wensen voorzien met het leveren en monteren van deze werkzaamheden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door het geen Jansen Elektrotechniek te bieden heeft.